Netwerken

COBRAL AUDITS

Verhoog de efficiëntie en effectiviteit van uw bedrijfsnetwerk.

Heeft u enig idee hoe goed uw netwerk presteert? Werkt u wel kostenefficiënt? Is uw netwerk voldoende beveiligd tegen virussen en malafide personen? Via een grondige audit gaan wij na hoe u uw bedrijfsnetwerk kunt verbeteren. Met het oog op optimale efficiëntie en maximale effectiviteit. We analyseren niet alleen uw server, maar luisteren ook naar u als gebruiker. Want geef toe, aan het einde van de rit is het uw ervaring die telt.

COBRAL PROACTIVE IT MANAGEMENT

Vertrouw op continue monitoring en periodiek onderhoud.

Wat als er zich problemen voordoen in uw IT-infrastructuur? Wel, dan merkt u daar gegarandeerd niets van. Hoe dat komt? Bij Cobral houden we uw serveromgeving nauwlettend in het oog. Dag en nacht. Alleen zo zijn we in staat om die problemen op te lossen, zonder dat u hinder ondervindt. Ook als u over een lokale server beschikt, beheren en onderhouden wij uw IT. In regie of via een onderhoudscontract. Aan u de keuze.

COBRAL HYBRIDE OPLOSSING

Het beste van twee werelden op maat van uw bedrijf.

U heeft dan wel een eigen server, maar bij een storing is het zonde dat zo’n dure investering de hele werking van uw bedrijf stillegt. Met de Cobral Hybride Oplossing werkt u in uw eigen serveromgeving, terwijl de back-ups in de cloud genomen worden. Of omgekeerd. Zo bent u te allen tijde verzekerd van bedrijfscontinuïteit.

24/7*
8.30 - 17.15U
BEL ONZE HELPDESK
051670084
* Service op maat?
Contacteer ons