Cobral neemt JACO IT-Solutions over

Om onze expertise en dienstverlening nog verder te versterken, heeft Cobral JACO IT-Solutions uit Oostkamp overgenomen. JACO IT-Solutions is al bijna 35 jaar een vaste waarde in de regio Brugge en bouwde op dezelfde pijlers als Cobral: complete IT-ontzorging, duurzame klantenrelaties en vlotte, deskundige service.

Deze overname, die ingaat op 1 oktober 2022, past perfect in de ambitie van Cobral om kleine en middelgrote ondernemingen een zorgeloze IT-omgeving te bezorgen.

Cobral-klanten varen er wel bij

Dankzij de toegevoegde ervaring, expertise en mankracht van JACO IT-Solutions zullen we onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. We zijn dan ook gewapend om elke toekomstige uitdaging het hoofd te bieden en een betrouwbare langetermijnpartner voor elk bedrijf te zijn.

Voor de klanten van JACO IT-Solutions verandert er niets.

Vanaf 1 oktober 2022 zal Cobral alle diensten van JACO IT-Solutions verderzetten met dezelfde hard- en software. Communicatie en facturatie zal in de toekomst natuurlijk vanuit Cobral bv gebeuren. Dankzij ons uitgebreid aanbod IT-oplossingen kunnen we ook voor deze bedrijven een echte langetermijnpartner zijn.

Klanten die gebruik maken van de SAGE/BOB 50-software kunnen blijven rekenen op Jan en Colette van JACO IT-Solutions.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over deze overname?

Neem dan gerust contact op: telefonisch, per mail of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS

Cobral neemt JACO IT-Solutions over
« Terug naar overzicht
  • Deel deze pagina
24/7*
8.30 - 17.15U
BEL ONZE HELPDESK
051670084
* Service op maat?
Contacteer ons