Hoewel nog velen zich de grote stoffige computers herinneren, zijn we ervan overtuigd dat dit bijna volledig in het verleden ligt. Net zoals Gsm’s geëvolueerd zijn tot smartphones, heeft de tijd ook voor computers niet stilgestaan.

De NUC is al aan zijn zevende generatie van minicomputers toe, steeds performanter en compacter. We bieden deze toestellen volledig op maat van u aan. Hierdoor bepalen we zelf welke kracht u als klant het beste kunt gebruiken voor uw nieuwe computer. We opteren steeds voor een SSD als harde schijf, waardoor u kunt genieten van een supersnel toestel dat binnen de 15 seconden kan opstarten.

Wat deze computer extra mooi maakt, op uw bureau of werkplaats, is dat het toestel helemaal niet zichtbaar hoeft te zijn. Het is zo compact dat dit verborgen achter uw scherm geplaatst kan worden (zie afb.). Verder is de minicomputer heel praktisch om met meerdere schermen tegelijk te werken. Dit maakt het voor de meeste gebruikers de ideale vervanger voor oudere toestellen.

Hoewel we steeds een bekabelde netwerkaansluiting aanbevelen, kan de NUC ook genieten van een ingebouwde, snelle WIFI-verbinding waardoor u niet verplicht bent nieuwe bekabeling te voorzien.

Kortom, een computer hoeft niet steeds groot te zijn om performant te zijn. Bent u nieuwsgierig naar wat deze computers voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem nu contact op, samen zoeken we de beste oplossing voor uw IT-omgeving.

Minicomputer: Intel NUC - Smaller, Better, Faster, Stronger!
« Terug naar overzicht
  • Deel deze pagina
24/7*
8.30 - 17.15U
BEL ONZE HELPDESK
051670084
* Service op maat?
Contacteer ons